Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Drama refugiaților din Ucraina a impresionat o lume întreagă. Oameni simpli și vedete deopotrivtă s-au mobilizat pentru a ajuta oamenii care sunt obligați să fugă din calea războiului începul de Rusia. Printre celebritățile care au ținut să facă ceva direct, nu doar să doneze, s-a aflat și Angelina Jolie, care a fost la un spital în Roma, unde sunt internați copii din Ucraina, notează click.ro.

Angelina Jolie a fost în vizită la Spitalul de pediatrie Bambino Gesu, aflat chiar lângă Vatican, în Roma, miercuri (30 martie). Actrița a petrecut timp cu copiii refugiați din Ucraina internați acolo, unii dintre ei cu boli grave. Angelina a stat de vorbă și cu doctorii și asistentele care au grijă de micuți. “M-am întâlnit cu copii care au, ca alți refugiați din Ucraina, un viitor nesigur. Mă rog pentru ca acest război să se termine. Doar așa putem opri suferința. E oribili să vezi cum copiii plătesc prețul, cum își pierd viața, au sănătatea distrusă și sunt traumatizați”, a declarat Angelina Jolie, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/angelina-jolie-imagini-emotionante-cu-copiii-512857.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava