Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi s-a tot zvonit în ultima perioadă în presa de peste ocean că Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi anulat divorţul pentru a se împăca, se pare că motivul este altul – banii, potrivit contactmusic.com.

Cei doi actori – care s-au despărţit în septembrie 2016, după doi ani de căsătorie şi un deceniu de când erau un cuplu – au pus ‘pe aşteptare’ divorţul, iar surse apropiate lor au spus că nu există nicio şansă de împăcare şi că această amânare are loc din cauza unor lucrui nerezolvate încă.

„O împăcare este extraordinar de puţin probabilă… În primul rând, este vorba de bani. Au foarte multe proprietăţi şi multe lucruri de împărţit. De exemplu, Brad vrea să păstreze locuinţa din Franţa şi, de asemenea, brand-ul de vin, în timp ce Angelina vrea să vândă acea proprietate şi să doneze banii în scop caritabil. Totodată, Brad are elemente de mobilier de colecţie, din secolul 20, care valorează în jur de 10 milioane de dolari – Angelina vrea să le vândă şi pe acestea. Lista continuă la nesfârşit, iar avocaţii încearcă să ajungă la o înţelegere.”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, potrivit ContactMusic.

Aceeaşi sursă a adăugat: „O altă problemă este custodia copiilor. Brad încă încearcă să obţină custodie comună, dar Ange spune că vrea să vadă mai întâi că trece un an fără ca Brad să consume alcool si droguri şi apoi va fi de acord.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava