Concert pascal
MOPAN Suceava

La o lună de când Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu au fost date afară de la „Un show păcătos”, pentru a-i face loc Danielei Crudu, producătorii emisiunii fac o mutare neaşteptată, scrie click.ro.

Deşi, iniţial, s-a dorit ca show-ul nocturn să aibă o singură asistentă „păcătoasă”, pe Cruduţa, între timp lucrurile au luat o altă turnură. Începând de luni, bruneta va avea o colegă de dans. Este vorba despre nimeni alta decât Andreea Tonciu, care a acceptat acest post fără să stea pe gânduri, informează sursa citată.

“Andreea și-a dorit de foarte mulți ani să facă parte din echipa noastră. Ca de obicei în viață, cele mai multe lucruri nu se întâmplă exact atunci când ți le dorești, ci mai degrabă când nu te mai aștepți. Ideea aducerii Andreei pe post de asistentă mi-a venit în timpul unei emisiuni de săptămâna trecută. Ea s-a ridicat de pe canapea și a început să danseze lângă Cruduța. Mi s-a părut un „tablou” interesant și le-am dat ideea mai departe, șefilor.”, spune Dan Capatos, realizatorul emisiunii, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/antena-1-aduce-inca-o-asistenta-la-un-show-pacatos-cine-va-fi-colega-crudutei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava