Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspirați de succesul uriaș al producțiilor Pro Tv “Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi „Ferma Vedetelor”, lansate în primăvara anului 2015, șefii de la Antena 1 au achiziționat un reality show de supraviețuire care va debuta la 9 noiembrie, ”Șerifi de România”. Însă bătălia adevărată pentru audiențe va începe anul viitor, când Antena 1 și PRO Tv vor propune, amândouă, un show de supraviețuire de mare succes, potrivit click.ro.

“Au început recrutările, însă nu va fi ca la PRO Tv, floare la ureche, cu un scenariu bine pus la punct, cu probe ușoare, cu camere peste tot şi cu echipa la vedere. Vor fi probe cu adevărat de supravieţuire, fără ajutor din partea nimănui, fără mâncare la discreţie, cu multe încercări în care concurenţii trebuie să lupte cu adevărat pentru vieţile lor, nu numai pentru premiul cel mare pus în joc”, au dezvăluit pentru Click! surse din piaţa de televiziune.

Printre cei solicitați pentru acest show s-au numărat Sorin Brotnei (ex Akcent), Dan Helciug, Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Moroşanu sau Willmark. Chiar dacă onorariile sunt destul de mari, gândul că vor avea de suferit în junglă sau deşert îi face pe unii reticenţi. Este posibil ca tot Dan Negru să prezinte şi acest show, mai scrie sursa citată.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/antena-1-vrea-sa-bata-pro-tv-cu-un-show-foarte-dur-de-supravietuire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava