Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România – A.N.T.P.A.R. vă adresează invitația de a participa la Târgul de echipamente și utilaje agricole ,,AGRO PITEȘTI 2016”.

Alături de A.N.T.P.A.R. este și membrul nostru Bunicel.ro, cei doi tineri care produc dulcețuri cu mai puțin zahăr în făbricuța din Costești, Județul Argeș. Încă nu sunt prezenți în supermarketuri, dar pot fi găsiți online pe magazinul online http://bunicel.ro/.

Vă așteptăm la standul nostru din cadrul evenimentului pentru a discuta problemele actuale din agricultură cu care se confruntă tinerii fermieri și totodată pentru a identifica soluții în vederea rezolvării acestora. De asemenea, așteptăm și tinerii fermieri care doresc să se înscrie în Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România – A.N.T.P.A.R. . Înscrieri și mai multe informații despre activitatea noastră puteți să găsiți și pe site-ul nostru http://antpar.ro/ .

AGRO PITEȘTI 2016 se va derula în intervalul 12-15 mai 2016 în parcarea Complexului Comercial Jupiter City (Carrefour) – ieșirea spre Autostrada A1, Pitești-București.

Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România este reprezentantul profesional al tinerilor producători și entităților acestora care activează în sectorul agricol.

Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România face parte din Federația Națională PRO AGRO, o organizație care promovează și sprijină economia rurală durabilă și care are în componență 17 organizații profesionale și interprofesionale, reprezentative la nivel național.

Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România reprezintă o uniune ce dorește să atragă tinerii producători din sectorul agricol și cele conexe având drept scop: informarea și formarea tinerilor producători din domeniul agricol punându-le la dispoziție o serie de servicii de consultanță agricolă oferind soluții integrate la diversele probleme de natură tehnică din agricultură, precum și informarea cu privire la ultimele noutăți din domeniu și informații statistice, cât și documentație de specialitate.

Totodată Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România are ca obiective reprezentarea activă a intereselor tinerilor producători din agricultură și din domeniile conexe la nivel național cât și European, cât și implicarea asociației în susținerea de măsuri pentru protejarea mediului de afaceri al producătorilor agricoli și din sectoarele conexe.

O deosebită importanță o reprezintă și promovarea relațiilor de parteneriat între membrii asociației, cât și promovarea produselor agricole și a celor obținute din sectoarele conexe pe piața internă, contribuind la obținerea unui preț de vânzare mai bun și totodată creșterea încrederii consumatorilor în produsele românești.

Credem că împreună tinerii producători agricoli din România pot ajunge să atingă performanțele tinerilor producători din țările vest-europene, unde agricultura și mai ales tinerii producători joacă un rol esențial în economia națională.

Președinte,

Micu Marius Mihai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava