Concert pascal
MOPAN Suceava

Angela Similea și Dida Drăgan sunt apariții rare la evenimente mondene! Zilele trecute Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Drăgan și Stela Enache s-au reîntâlnit la un eveniment în afara Bucureștiului, unde s-a și cântat. Sunt la fel de frumoase și distinse ca-n tinerețe, în vremurile Epocii de Aur, notează click.ro.

N-au mai fost văzute dinainte de pandemia de Covid! Angela Similea (76 de ani) și Dida Drăgan (76 de ani) și-au făcut apariția duminică, 5 martie, la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, împreună cu alți colegi de breaslă. Atât Corina Chiriac (72 de ani) cât și Ovidiu Komornyik (53 de ani) au făcut câteva postări pe rețelele de socializare despre această întâlnire.

„Cu această ocazie, m-am revăzut cu dragi colegi invitaṭi la acest eveniment de cultură. Iată câteva momente de aseară”, a scris îndrăgita solistă Corina Chiriac pe paginile ei de socializare, potrivit sursei citate. La fel cum a făcut și interpretul și compozitorul Ovidiu Komornyik, cel care a mai colaborat cu Angela Similea și Dida Drăgan, iar de curând a compus o piesă despre războiul din Ucraina.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/aparitie-rara-divele-epocii-de-aur-angela-2247953.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava