Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava a făcut un nou apel către oameni de afaceri din judeţ pentru a sprijini echipa locală de fotbal, care are nevoie de 100.000 de euro pentru a-şi continua activitatea la nivelul Ligii a II-a.
“Îmi pare rău că nu se întâmplă nimic la fotbal. Fac încă o dată un apel sincer şi transparent către oamenii de afaceri din judeţul Suceava să vină alături de Foresta. Nu cred că oamenii de afaceri din Suceava nu sunt în stare să ajute echipa de fotbal cu 100.000 de euro pentru a se putea înscrie în Liga a II-a. Am mai spus, banii pentru fotbal sunt pregătiţi, noi aşteptăm să vină să-i ia şi m-ar durea inima dacă Foresta nu se va înscrie în campionat”, a declarat primarul Ion Lungu.
Data limită până la care echipele se pot înscrie în viitoarea ediţie de campionat a Ligii a II-a la fotbal este joi, 20 iulie.
Foresta nu a început nici până azi pregătirile de vară, activitatea la club fiind paralizată de aproape o lună de zile din cauza datoriilor care, conform preşedintelui Andrei Ciutac, au ajuns în total la aproximativ 190.000 de euro. Primarul Ion Lungu a recunoscut că a avut discuţii cu trei posibili investitori, dar că aceştia s-au făcut nevăzuţi după ce le-a solicitat ca echipa să rămână la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava