Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 30 decembrie, polițiștii suceveni au aplicat 47 de amenzi în valoare de 10.800 de lei pentru încălcarea normelor anti-COVID. Ei au verificat 1.297 de persoane și 62 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Din cauza COVID-19, în județul Suceava, 871 de persoane sînt în carantină și 549 în izolare la domiciliu.

Prefectura Suceava a transmis că acțiunile de verificare vor continua în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„Adresăm mulţumiri sucevenilor care au respectat măsurile igienico-sanitare și recomandările de natură medicală formulate de experții în sănătate publică. Acest fapt a contribuit semnificativ la scăderea ratei de incidenţă, atât la nivelul judeţului Suceava, cât şi la nivelul municipiului Suceava, dovada reprezentând-o cifrele prezentate în cadrul celei mai recente raportări privind limitele de incidenţă cumulată a cazurilor COVID-19 pe ultimele 14 zile. Este foarte important să menținem o evoluție descendentă a cazurilor de persoane nou confirmate și putem realiza acest lucru doar respectând regulile sanitare.

Facem apel la toți cetățenii să respecte, în continuare, aceste reguli, pentru protejarea sănătății lor şi a celor dragi lor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava