Muzeul Bucovinei

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 11878 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus. De asemenea, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 35 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 49 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 534 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 201 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 84 pacienți sunt în zona tampon și 249 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 201 pacienți diagnosticați Covid-19, 15 prezintă forme ușoare, 105 au forme medii ale bolii, 62 prezintă forme severe și 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 8 pacienți fiind ventilați neinvaziv și 3 ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 341 paturi libere, din care 29 pentru pacienți Covid-19, 210 în sectorul non-Covid și 102 pentru zona tampon.

La unitatea de anestezie și terapie intensivă ATI este disponibil un singur pat pentru pacienți Covid, sunt 21 ventilatoare libere, din care 9 pentru pacienții Covid-19, și 12 pentru pacienții non-Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 67 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (5 cu forme ușoare, 55 prezentând forme medii, 5 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 20 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 22 prezintă forme medii și 6 forme grave, 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (15 prezentând forme medii și 5 cu forme grave) și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 31 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (22 cu forme ușoare și 9 prezentând forme medii) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 10 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 8 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 cu forme ușoare și 4 prezentând forme medii) și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 17 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 355, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 97.

La nivelul județului sunt disponibile 90 de locuri libere Covid și 119 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava