Concert pascal
MOPAN Suceava

Arnold Schwarzenegger, fost Mister Univers și care ulterior a ajuns unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood ar fi folosit în tinerețe steroizi fabricați la Cluj. Astăzi, vedeta recunoaște că acest obicei i-a afectat grav inima, potrivit click.ro.

Între timp, celebrul actor devenit guvernator al Californiei după ce a dat cinematografia pe politică s-a ales cu două bypass-uri coronariene din cauza dopingului cu steroizi din tinerețe.

Schwarzenegger spune că nu regretă că a luat atunci steroizii care i-au făcut un corp de Ulise, dar nici nu încurajează tinerii să îi folosească.

„Nu regret nimic. Steroizii erau ceva nou la vremea respectivă. Totul s-a făcut sub supravegherea doctorului. Nu pot da timpul înapoi, nu vreau ca lumea să mă înțeleagă greșit, nu încurajez așa ceva”, a afirmat Arnold Schwarzenegger, conform sursei citate, dezvăluind că, în perioada în care a devenit un sportiv competitiv, în Austria, a folosit Naposim, un steroid artificial patentat la fabrica de medicamente Terapia din Cluj.

Medicamentul, patentat la Terapia Cluj, avea ca efecte secundare impotența, probleme cu ficatul, probleme cardiovasculare, creșterea glandei mamare, agresivitate sau mărirea prostatei.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/arnold-schwarzenegger-se-dopa-in-tinerete-cu-un-2266986.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava