​De marţi, România a marcat o nouă etapă de relaxare a restricţiilor, măsurile care au intrat în vigoare la 1 iunie ţin cont şi de numărul persoanelor vaccinate. Astfel, deşi evenimentele private sau publice au un număr stabilit de participanţi, acesta nu este limitat dacă participanţii sunt vaccinaţi. Artiştii sunt cei mai fericiţi pentru că în sfârşit pot începe concertele, spectacolele, întâlnirea cu publicul drag, notează click.ro.

Mirela Vaida (39 ani) a fost irezistibilă pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, care a oferit sâmbătă, 29 mai, o premieră mult-aşteptată după pandemie, toate locurile în sală fiind ocupate, fireşte, din 2 în 2, conform regulilor actuale. Este vorba de concertul-spectacol ”Acces direct la muzică”, în cadrul căruia au fost omagiaţi Laura Stoica, Mădălina Manole, Dan Spătaru şi Anda Călugăreanu.

Printre spectatori au fost remarcaţi Petre Geambaşu, textiera Carmen Aldea Vlad, Stela Enache, Octavian Ursulescu, ultimii doi ţinând să se fotografieze după spectacol cu actriţa Valentina Fătu şi cu regizorul show-ului, Cezar Ghioca, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bun-venit-relaxare-artistii-au-iar-de-lucru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava