Concert pascal
MOPAN Suceava

Boss-ul Amazon şi Blue Origin, Jeff Bezos (57 de ani), a avut parte de o petrecere incredibilă la intrarea în 2022. El a închiriat un iaht de lux de aproape 30 de metri lungime, la bordul căruia a petrecut cu iubita, fiul şi fostul logodnic al acesteia, dar şi fratele lui, Mark Bezos, notează click.ro.

Jeff Bezos nu se uită la bani când vine vorba de viaţa personală şi de fericirea iubitei lui pentru care a divorţat în 2019. Boss-ul Amazon, Jeff Bezos, de 57 de ani, şi iubita lui, Lauren Sanchez, 51 de ani, au fost surprinşi de paparazzi la bordul unui iaht de lux în St. Barths, Caraibe, bronzându-se şi relaxându-se la soare. După ce au petrecut Crăciunul acolo, şi-au chemat prietenii şi rudele să petreacă de Revelion alături de ei. Închirierea iahtului de lux a costat între 38.000 şi 41.000 $ pe săptămână. Iahtul închiriat de Bezos are o lungime de aproape 30 de metri şi a fost construit în anul 2005. În apartamentul principal pot dormi şapte persoane, însă la bord mai sunt amenajate două cabine duble şi încă două cabine ”twin”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/asa-arata-o-petrecere-de-miliardar-407832.html

Aşa arată o petrecere de miliardar, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava