MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan a fost prezent la lansarea candidaturii social democratului Mircea Mihai pentru Primăria Dolhasca. „În Dolhasca li s-au promis oamenilor lucruri importante, însă s-au realizat doar lucruri mărunte, spunea duminică Mircea Mihai, candidatul nostru pentru funcția de primar al orașului, în prezența unei săli arhipline a casei de cultură din localitate. Indiferent de opțiunile politice ale locuitorilor orașului Dolhasca, acest lucru este o realitate și cred că puțini sunt cei care l-ar putea contrazice pe Mircea în această privință. O realitate este și faptul că Dolhasca este mai subdezvoltată decât multe comune din județ, iar axialul lui Flutur, la care se tot lucrează de 8 ani, în timp ce acesta desenează autostrăzi, a diminuat și mai tare posibilitățile de dezvoltare ale localității”, a spus Gheorghe Șoldan după întâlnirea cu cetățenii din Dolhasca.

El a precizat Mircea Mihai este un antreprenor de succes, un om cu viziune și cu o mentalitate sănătoasă, care vrea ca Dolhasca să fie într-adevăr un oraș.

„Cu drumuri asfaltate, cu rețele de apă și de canalizare pe toate străzile și în localitățile din jur, cu o relație normală între primar, funcționari și cetățeni, cu antreprenori care să fie sprijiniți de administrația locală, cu tineri încurajați să se implice în viața comunității, cu investiții și locuri de muncă cât mai multe. Până aici nimic anormal sau care nu poate fi realizat.  Și totuși, la Dolhasca, de ani buni aceste lucruri nu se întâmplă.

E clar că este necesară o schimbare și, judecând după numărul mare de oameni care au venit să-l susțină duminică pe Mircea, peste 300 de persoane, pe 9 iunie această schimbare se va întâmpla.

Așa cum este necesară o schimbare și la nivelul conducerii județului, acolo unde de 16 ani același politician promite din patru în patru ani lucruri importante, iar la finalul fiecărui mandat constatăm că a făcut doar lucrări mărunte”, a încheiat Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava