Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashoton Kutcher și Mila Kunis nu s-au înțeles deloc bine în perioada în care filmau pentru serialul ‘That ’70s Show’, potrivit unei sursei apropiate cuplului, citată de showbizspy.com. Cei doi actori sunt logodiți și se pregătesc de nuntă, iar foștii lor colegi au fost șocați de acest lucru, pentru că, în trecut, cei doi se urau!

”Toată lumea s-a mirat când s-a auzit că formează un cuplu. Ashton și Mila nu se înțelegeau deloc în perioada filmărilor pentru ‘That ’70s Show’. De fapt, nu se puteau suporta unul pe celălalt.”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate. În serial, Mila Kunis a jucat rolul lui Jackie, o tânără de bani gata, răsfățată, în timp ce Ashton a jucat rolul iubitului lui Jackie – Kelso. ‘That ’70s Show’ a rulat din 1998 până în 2006.

Chiar dacă în tinerețe nu se puteau suporta unul pe celălalt, cei doi actori s-au înțeles de minune încă de la începutul relației lor amoroase, din 2012, când mariajul actorului Ashton Kutcher cu Demi Moore s-a destămat. Dovadă stă faptul că actrița a declarat la începtul poveștii ei de dragoste cu Kutcher: ”Puteți să mă întrebați ce doriți despre Ashton; nu voi răspunde… Dar pot să vă spun un lucru: dragostea este minunată, dragostea este fantastică și ne înconjoară…”

Ashton Kutcher și Mila Kunis nu se puteau suporta unul pe altul în perioada filmărilor pentru 'That '70s Show', 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava