Concert pascal
MOPAN Suceava

Copiii din mediile defavorizate cultural și social se confruntă deseori cu situații dificil de gestionat din punct de vedere emotional si social, situații accentuate de pandemia Covid-19. Intre acestia, cei mai afectati sunt copiii cu posibilitati materiale foarte reduse, un grup destul de numeros in zonele izolate din județul Vaslui. Acesti copii si familiile acestora au nevoie, pe lânga suport emotional, si de ajutor material, în aceasta perioada marcata de riscuri dintre cele mai variate. De aceea, scopul general al proiectului “Speranță de Crăciun” a fost de a oferi un ajutor practic în preajma sărbătorilor de iarnă.

Proiectul “Speranță de Crăciun” s-a desfășurat în luna decembrie 2021 și a vizat comunitățile rurale din județele Vaslui, cu precădere în zona mărginașă din Negrești. Beneficiarii proiectului –douăzeci de copii și familiile acestora – au primit pachete cu alimente, haine și încălțăminte, alimente, produse de igienă, rechizite și instrumnete utile pentru școala online și offline.

Proiectul “Speranță de Crăciun” (câștigător al competiției de finanțare din decembrie 2021) a fost finanțat prin programul Start ONG lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava