Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Municipiilor din România (AMR) și Asociația Română a Băncilor (ARB) au convenit, în cadrul întâlnirii de lucru care s-a desfășurat la data de 15 martie 2021, reînnoirea protocolului de colaborare care, prin intermediul acțiunilor realizate, va contribui la dezvoltarea economică a României și la menținerea unui dialog continuu și aplicat între finanțatori, investitori și administrația publică locală.

Protocolul de colaborare urmează să includă acțiuni de reprezentare pentru îmbunătățirea cadrului legislativ pe segmentele administrație publică, financiar-bancar și la nivel economic și va facilita derularea unui proiect de educație financiară adresat învățământului preuniversitar la nivelul municipiilor.

Principalele linii strategice urmărite vizează contribuția la creșterea economică sustenabilă prin accelerarea digitalizării prin îmbunătățirea cadrului legislativ și recunoașterea semnăturii electronice, creșterea nivelului de educație financiară și a gradului de intermediere financiară. Cele două instituții își propun identificarea nevoilor curente și specifice de finanțare pentru dezvoltarea municipiilor și colaborarea pentru elaborarea Codului finanțelor publice locale. Părțile vor realiza programe comune în domeniile pe care le reprezintă și își vor acorda sprijin reciproc în dezvoltarea şi implementarea acestor programe.

Asociația Municipiilor din România a fost reprezentată la această întâlnire de dl. Emil Boc, președinte, și de dl. Constantin Mitache, director general, în timp ce Asociația Română a Băncilor a fost reprezentată de dl. Sergiu Oprescu, președintele Consiliului Director și dl. Florin Dănescu, președintele executiv.

 

AMR & ARB

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava