• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cinci graffiteri suceveni care au pictat skateparkul de lângă patinoarul din Suceava au fost premiaţi sâmbătă de membrii Asociaţiei „Suceava Noastră”. Unul dintre fondatorii acestei asociaţii, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a anunţat, cu acest prilej, că skateparkul arată aşa cum îşi doresc skaterii şi graffiterii suceveni. „Considerăm ca tot oraşul trebuie sa arate aşa cum îşi doresc sucevenii. Asociatia civica apolitica Suceava Noastra a  facut posibil ca sambata, la skatepark, sa vedem zeci de tineri fericiti, zeci de tineri care si-au pus amprenta pe ceva ce este al lor, pe ceva ce tocmai si-au luat inapoi. Actiunea s-a desfasurat intr-o atmosfera absolut normala pe muzica urbana specifica varstei si adaptata sporturilor extreme”, a spus Cuşnir.

Cele 6 lucrari realizate de catre cei 5 graffiterii suceveni, „nu de catre graffiteri din alte localitati asa cum vroiau sa faca cei ce nu au incredere in Suceveni”, au fost premiate de catre Asociatia „Suceava noastră” cu premii în bani. Cei 5 graffiteri care au schimbat, la indemnul Asociatiei „Suceava Noastra”, fața skateparkului sunt: Calin Sas, Pastrama Stefan, Cocuz Robert, Ungureanu Ciprian si Manolache Matei. Multe dintre lucrari au fost realizate in echipe de 2 sau 3 graffiteri.


Juriul a fost format din trei artişti suceveni, Mihai Panzaru PIM, Ovidiu Borta BOA si Konstantyn Ungureanu BOX.

Dupa festivitatea de premiere au urmat consursurile bikerilor, skaterilor, rollerilor si celor mai mici cu trotinete.

Intrecerea intre skateri a fost castigata de catre Adi Asavei si Iulian Sandu.
Bikerii castigatori au fost Gabi Bargaoanu si Serban Cojocaru. La role au castigat  Beniamin Cojocaru si Melinta Alexandru iar la trotinete Stefan Matei si Mihai Naharneac.
Toti cei aproape 100 de participanti au primit dulciuri și sucuri.

„Suntem la randul nostru multumiti si fericiti pentru ca am reusit sa le oferim o zi de neuitat tinerilor Sucevei impreuna cu care am mai facut un pas in a ne lua orasul inapoi. Aşsa arata Suceava tinerilor: competitii, muzica, veselie, fericire, culoare și energie”, a mai spus Cuşnir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava