Concert pascal
MOPAN Suceava

Atanasă Nistor a depus astăzi jurământul în funcţia de subprefect al judeţului Suceava în cadrul unei şedinţe festive care a avut loc la Palatul Administrativ. La eveniment au participat prefectu Florin Sinescu, preşedintel Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, angajaţii Prefecturii, majoritatea şefilor de instituţii sucevene, precum şi fostul subprefect, Constantin Harasim.

Acesta din urmă s-a făcut remarcat în mod special atunci când în cuvântul său a spus că vrea să vorbească despre „succesurile şi insuccesurile” pe care le-a avut în mandatul său de subprefect. În cuvântul său, Constantin Harasim şi-a început discursul prin a spune că ar mai fi avut o lună şi ar fi împlinit doi ani de mandat, după care i-a mulţumit prefectului Florin Sinescu pentru modul în care au colaborat. „Pentru mine este un succes, un lucru deosebit în viaţa mea. Acest parcurs al meu a fost în echipă cu un prefect şi un om deosebit, Florin Sinescu”, a spus Harasim. El a spus că nu ar vrea să facă un bilanţ al activităţii sale, însă a precizat că vrea să facă referire la „nişte succesuri şi insuccesuri” pe care le-a avut în cariera de subprefect. În continuarea acestui anunţ, Constantin Harasim s-a lansat într-un discurs în care a atins aproape tot ceea ce ţine de activitatea Prefecturii, în care fie a apreciat unele aspecte, fie şi-a exprimat regretul că nu a reuşit să rezolve unele probleme sau că unele activităţi ale acestei instituţii sunt îngreunate. Concluzionând, Harasim a spus că îşi va continua cariera de funcţionar public, adăugând, cât se poate de hilar, că la finalul mandatului de subprefect „nu sunt nici supărat, dar nu sunt nici fericit. Sunt mai degrabă bucuros că e frumos afară”.

Noul subprefect, Atanasă Nistor, a declarat la rândul său că este o onoare faptul că a fost numit în această funţie. Atanasă Nistor a precizat că îşi doreşte o colaborare extrem de bună cu anagajaţii Prefecturii şi ai celorlalte instituţii publice în vederea creşterii încrederii populaţiei în toate aceste instituţii. „Vreau să mă refer la modul de rezolvare a problemelor cu care se confruntă oameni. Am întâlnit situaţii în care multe aspecte nu sunt rezolvate la o cotă normală. Oameni care vin pe drumuri, care vin de 2-3-4 opri pentru a-şi rezolva unele probleme. Ori într-o situaţie din asta, un funcţionar public calificat performant nu mai poate rămâne pe o astfel de funcţie, în condiţiile în care nu venim în întâmpinarea omului”, a spus Nistor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava