Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a anunţat sâmbătă la mitingul organizat în capitala judeţului Cluj, că acest eveniment reprezintă începutul primăverii ardelene a PDL. Flutur, lider al PDL Suceava, a spus că la mitingul de la Cluj Napoca au participat peste 25.000 de persoane, printre protestatari fiind prezenţi peste 500 de membri ai PDL Suceava. Flutur a spus că acţiunea de la Cluj Napoca este cea mai mare manifestare PDL de acest gen după cea organizată la Iaşi. „Ieri a fost prima zi de primăvară. Astăzi este prima zi din primăvara ardeleană a PDL”, le-a spus Gheorghe Flutur celor prezenţi la mitingul PDL din Cluj Napoca.

În discursul său, liderul PDL Suceava a spus că USL şi PSD nu a făcut nimic pentru ţăranii români, mai mult, aceştia fiind nevoiţi să plătescă mai mult pentru a-şi lucra pământurile. „De la 1 aprilie un hectar de arat şi întreţinut va costa 30 de milioane de lei vechi. Ăsta e bonusul pe care îl dă guvernarea PSD ţăranului român. Şi ce au făcut pentru gospodarii satului românesc cu bătături în palme? I-au impozitat pe cei care au mai mult de două hectare sau mai mult de două vaci”, a declarat Gheorghe Flutur.

El le-a cerut tuturor celor care au fost prezenţi la acest miting ca odată ajunşi înapoi acasă să le spună oamenilor că de la 1 aprilie a.c., USL şi PSD au făcut ca românii să plătească pentru motorină şi benzină mai mult decât plătesc cetăţenii din Germania sau Austria. „Întorşi acasă, voi cei peste 25.000 de oameni din piaţa Lucian Blaga din Cluj Napoca trebuie să spuneţi oamenilor să iasă la vot şi să voteze europarlamentari ai PDL care să apere interesul României în Uniunea Europeană”, a precizat Flutur.

El a mai precizat că în calitate de şef al campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare vrea să le mulţumească tuturor celor care au participat la mitingul de la Cluj Napoca, adăugând că acesta a fost un eveniment care a demonstrat capacitatea extraordinară de mobilizare a PDL „atunci când sună goarna”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava