Concert pascal
MOPAN Suceava

La Iulius Mall Suceava, pe tot parcursul lunii februarie, dar și în următoarele luni, copiii sunt așteptați de Creativ&Deco și Teatro Blu, în fiecare sâmbătă, cu jocuri, muzică și dans, spectacole de teatru și ateliere de creație. Universul ludic, ,,echipat” pentru activități creative, îi întâmpină pe micuți cu sesiuni distractive, exerciții de imaginație și multă voie bună.

În cadrul atelierelor, cei mici își vor îmbogăți cunoașterea și vor avea posibilitatea să își dezvolte abilitățile, valorificându-și potențialul creativ cu ajutorul activităților din categoria Art&Craft. Locul de întâlnire al copiilor va fi zona Kids. Pe 3 şi 24 februarie, atelierele sunt programate în două sesiuni, de la orele 14:00 şi 15:00, și într-o singură sesiune, pe 10 și 17 februarie. Atelierele vor deschide calea spre hobby-uri creative, iar copiii își pot descoperi pasiunea pentru anumite domenii și pot interacționa prin joacă. Totodată, vor picta, colora și afla noţiuni noi legate de artă, dar și sugestii oferite de specialiştii Creativ & Deco, care îi vor îndruma cu sfaturi.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele pentru activitățile creative sunt oferite de Iulius Mall, iar cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierelor.

În plus, în ziua de sâmbătă, 17 februarie, pe culoarul central, de la ora 16:00, entuziasmul copiilor va fi stârnit de protagoniștii spectacolului ,,Alice în țara magică”, piesa inspirată de scrierea lui Lewis Carol, în care magia, povestea și misterul se împletesc pentru a ține micii spectatori cu sufletul la gură!

Nu uita să îl înscrii pe cel mic pentru că Iulius Mall Suceava a pregătit activități destinate lor toată primăvara!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava