• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe data de 24 noiembrie, Centrul Social Maria Ward Rădăuți va desfășura manifestarea intitulată Atelierul Cultural Interetnic. Activitatea face parte din proiectul Prin pași mici vom reuși, beneficiarii acestuia fiind 50 de școlari, care vor participa la un program axat pe cunoașterea tradițiilor și culturii etniilor din zona Rădăuți, dar și la activitățile de educație informală pentru copiii școlari aflați în situații de risc:  excursii, activități recreative și servicii de consiliere.

Programul de pe 24 noiembrie,  va cuprinde  câte o prezentare susținută de reprezentanții rușilor lipoveni, ucrainenilor, rromilor și românilor, după care va urma un moment artistic prezentat de perechi de dans reprezentative pentru fiecare etnie.

În cea de-a doua parte a programului vor avea loc atelierele de dans, în cadrul căreia beneficiarii vor afla mai multe despre dansurile specifice, semnificația costumelor tradiționale și informații cu referire la cultura fiecarei etnii.

La Atelierul Cultural Interetnic vor participa reprezentanți din partea Holzindustrie Schweighoffer, reprezentanți ai primăriei municipiului Rădăuți, ai Direcției de Asistență Socială Rădăuți, 6 profesori voluntari și 25 de elevi voluntari.

*Centrul Social MARIA WARD oferă servicii socio-educative copiilor şcolari şi preşcolari aflaţi în dificultate, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora, prevenind abandonul şi instituţionalizarea, crescându-le şansele pentru o viaţă adultă responsabilă şi autonomă, luând în considerare cerinţele societăţii, conform criteriilor reglementate de legislaţia în vigoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava