Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe data de 24 noiembrie, Centrul Social Maria Ward Rădăuți va desfășura manifestarea intitulată Atelierul Cultural Interetnic. Activitatea face parte din proiectul Prin pași mici vom reuși, beneficiarii acestuia fiind 50 de școlari, care vor participa la un program axat pe cunoașterea tradițiilor și culturii etniilor din zona Rădăuți, dar și la activitățile de educație informală pentru copiii școlari aflați în situații de risc:  excursii, activități recreative și servicii de consiliere.

Programul de pe 24 noiembrie,  va cuprinde  câte o prezentare susținută de reprezentanții rușilor lipoveni, ucrainenilor, rromilor și românilor, după care va urma un moment artistic prezentat de perechi de dans reprezentative pentru fiecare etnie.

În cea de-a doua parte a programului vor avea loc atelierele de dans, în cadrul căreia beneficiarii vor afla mai multe despre dansurile specifice, semnificația costumelor tradiționale și informații cu referire la cultura fiecarei etnii.

La Atelierul Cultural Interetnic vor participa reprezentanți din partea Holzindustrie Schweighoffer, reprezentanți ai primăriei municipiului Rădăuți, ai Direcției de Asistență Socială Rădăuți, 6 profesori voluntari și 25 de elevi voluntari.

*Centrul Social MARIA WARD oferă servicii socio-educative copiilor şcolari şi preşcolari aflaţi în dificultate, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora, prevenind abandonul şi instituţionalizarea, crescându-le şansele pentru o viaţă adultă responsabilă şi autonomă, luând în considerare cerinţele societăţii, conform criteriilor reglementate de legislaţia în vigoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava