Săptămâna viitoare, actorii Ateneului Național din Iași vor reveni în orașul Fălticeni, pentru a-i bucura pe iubitorii de teatru. Ateneul Național din Iași va participa, pentru a patra oară consecutiv, la Festivalul Internațional de teatru pentru tineret „Gr. V. Birlic”, care se va desfășura în perioada 17-23 august 2020.

Împătimiții de teatru din Făltieni care vor participa la festival, ajuns în acest an la ediția a X-a, vor primi în dar de la Ateneului Național din Iași atât spectacole pentru copii, cât și comedii spumoase pentru cei mari, care le vor face zilele de august de neuitat. Astfel, Ateneul, care este partener principal al festivalului „Gr. V. Birilic”, va oferi fălticenenilor nu mai puțin de patru spectacole.

Luni, 17 august, începând cu ora 12.00, copiii vor putea viziona „Harap Alb”, regia Erica Moldovan, iar seara, de la ora 19.00, „Atenție, aterizăm!”, regia Daniel Onoae. Ziua teatrală de marți, 18 august, va începe tot de la ora 12.00, cu spectacolul „Făt Frumos din lacrimă”, regia Erica Moldovan.

Vizita Ateneului la Fălticeni se va termina marți, de la ora 19.00, când actorii ieșeni vor juca „Dineu pe proști”, regia Sebastian Bădărău. În același timp, cinefilii din Fălticeni vor avea ocazia să vadă filme de excepție oferite cu sprijinul Cinema Ateneu, pe toată durata festivalului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava