Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Nedelcu, fostul concurent din echipa „Războinicilor” din cadrul primei ediții a competiției sportive Exatlon, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Diana Belbiță, din echipa „Faimoșilor”, pe perioada derulării concursului. Datorită faptului că cei doi participanți păreau tot mai apropiați, s-a vehiculat în presă că, de fapt, aceștia au avut și o relație, notează click.ro.

La trei luni după ce a părăsit competiția, Alex Nedelcu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu colega lui de concurs, Diana Belbiță, pe parcursul filmărilor emisiunii Exatlon. „Adevărul este că acolo nu a existat nimic între noi, nu a fost absolut nimic, nu a fost un flirt sau ceva concret! Nu știu, poza în care eu am apărut alături de ea poate spune altceva, probabil limbajul corpului sau reacțiile indirecte ale fiecărui individ duc spre ceva anume!”, a susținut Alex Nedelcu, potrivit celor de la Wowbiz.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-avut-alex-nedelcu-si-diana-belbita-o-relatie-declaratiile-fostului-razboinic-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava