Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi tineri care au bătut la uşa unor bătrâni din comuna Drăgoieşti sub pretextul că vor să cumpere bilete de călătorie le-au furat acestora 7.000 de euro, 5000 de lei. În după amiaza zilei de sâmbătă, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din locuința unei familii din comuna Drăgoiești o sumă importantă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau la domiciliul lor din comuna Drăgoiești, victima în vârstă de 81 ani și soția sa de 75 ani au fost abordați de doi tineri necunoscuți, care i-au întrebat dacă nu au de vânzare cupoane de călătorie.

Bătrânii le-au confirmat celor doi că au astfel de bilete, motiv pentru care tinerii au intrat în curtea casei, unul solicitându-i bărbatului să-i vândă cartofi, iar celălalt a intrat în interior împreună cu femeia, care i-a dat două cupoane de călătorie contra sumei de 100 lei.

Deoarece tânărul i-a oferit o bancnotă de 200 lei, femeia a intrat într-o cameră alăturată, a scos un plic în care își ținea toate economiile familiei, respectiv 7.000 Euro și 5.000 lei, a luat o bancnotă de 100 lei și i-a dat-o ca rest cumpărătorului care se afla în aceeași cameră.

După plecarea celor doi tineri, la aproximativ 10 minute, femeia a constatat că plicul în care își ținea economiile lipsește. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava