Concert pascal
MOPAN Suceava

La aproape un an de când regretata artistă, Cornelia Catanga, a trecut în lumea celor drepți, soțul ei Aurel Pădureanu a decis să îi facă un mormânt mai frumos, așa cum merita. I-a realizat o cripta specială, din marmură, iar pentru acest lucru a fost nevoit să o dezgroape. Văduvul Catangăi a povestit pentru Click!, în lacrimi, toate detaliile!

„Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă. Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos. În urmă cu două săptămâni am realizat acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click!

Dacă înainte, când trăia renumita artistă, primea nenumărate telefoane, acum nici măcar apropiaţii familiei nu îl mai sună să vadă cum se mai descurcă, dacă se simte bine sau are nevoie de o mâncare gătită. Îl doare că însăşi nepoata lui, şi anume mama cântăreţei Nicole Cherry, a uitat de el.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusivaurel-padureanudeclaratii-sfasietoare-511663.html

Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare după ce și-a dezgropat soția: «Catanga avea nevoie de un loc frumos. I-am făcut o criptă de marmură», 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava