Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorii unui furt de scule electrice dintr-un magazin din Gura Humorului au fost prinși de polițiști. La data de 19.03.2022 Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată de către administratorul unei unități economice din Gura Humorului, despre faptul că persoane necunoscute au sustras în noaptea de 14 spre 15 martie 2022 mai multe scule electrice din interiorul societății.

În baza cooperării și schimbului de informații cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Fălticeni au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi bărbați din comuna Preutești.

În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b și d, alin. 2 lit. d din C.p., iar în dimineața zilei de 25.03.2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului și Poliției Municipiului Fălticeni, în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Gura Humorului, au efectuat 2 percheziții domiciliare la imobilele celor doi suspecți.

În urma activităților desfășurate au fost identificate bunurile sustrase. Cei doi suspecți fiind conduși la sediul Poliției orașului Gura Humorului, unde, după ce au fost audiați, au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b și d, alin. 2 lit. d din C.p., cauza urmând a fi soluţionată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Autorii unui furt de scule electrice dintr-un magazin din Gura Humorului au fost prinși de polițiști, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava