MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei au intervenit, duminică după amiază, cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Panaci. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la o anexă din lemn cu destinație multiplă (garaj, atelier, beci, bucătărie de vară) cu posibilități de propagarea la o casă de locuit (aflată la aproximativ 5 metri distanță).

În incendiu au ars anexa pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri aflate în interior. S-a degradat fațada pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și două uși din PVC.

Din cauza flăcărilor și a temperaturii, s-au degradat fațada casei la o gospodărie învecinată pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și elemente de tâmplărie din PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava