MOPAN Suceava

THERMONET anunta beneficiarii sistemului centralizat de termoficare ca astazi, 23.01.2017, va fl oprita furnizarea apei calde menajere și a caldurii la punctele termice Cuza Voda 1 și Cuza Voda 2, pana la ora 17:00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de reparație in zona bloc 92, cartier Burdujeni.

„Exista o problema pe refeaua de circuit primar ca urmare a spargerii conductei Dn 250 mm retur, care impune fnlocuirea unui tronson de f eava. Thermonet a fnceput lucrarile fnca de la ora 6 dimineafa , prin manevre de izolare $i sapatura mecanizata, $i se a$teapta reluarea furnizarii caldurii $i a apei calde fn aceasta dupa-amiaza fn juru l orei 17:00, astfel fnd it beneficiarii sistemului centralizat de termojicare sa fie afectafi cat mai pufin posibil „, a declarat Nicu Frunzaru, Director Tehnic Thermonet.

Thermonet îi asigura pe sucevenii racordati la sistemul centralizat de termoficare de întreaga cooperare în privinta rezolvarii avariilor aparute pe conductele de transport și le sta la dispozitie non-stop la numărul de telefon al Dispeceratului pentru sesizări și solicitari: 0230.520.924.

 

Avarie în zona cartier Burdujeni. Căldura și apa caldă se opresc până la ora 17:00., 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava