Concert pascal
MOPAN Suceava

În conformitate cu prevederile legislației specifice (Ordonanța de Urgență a Guvernului nr 21/2024 privind unele măsuri pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru membrii din  România în Parlamentul European și pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2024, coroborat cu art 26 alin (5) tezele II-VI din Legea nr 115/2015, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii Guvernului nr. 199/2024 privind aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024), duminica 14 aprilie 2024, la Tribunalul Suceava a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora.

Luni 15 aprilie 2024, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a predat către președintele Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 35 Suceava ștampila BEJ și spațiile în care va funcționa acesta.  Biroul electoral de circumscripție județeană nr. 35 Suceava a devenit funcțional și are sediul în imobilul Muzeului Național al Bucovinei, la parter, în fostul sediu al Serviciului Judeţean Suceava al Arhivelor Naţionale (aripa dinspre BCR).

Președinte : avocat AMARIEI Emanuela–Gabriela

Locțiitor : consilier juridic LUCESCU Cătălin–Constantin

Date de contact :Tel. 0230 220300   E –mail: bj.suceava@bec.ro

Program de lucru : zilnic între orele 9.00-17.00

Tot luni la sediul Instituției Prefectului-județul Suceava au fost convocați președinții celor 114 circumscripții municipale, orășenești și comunale pentru a ridica ștampilele birourilor electorale de circumscripție și ecusoanele membrilor birourilor de circumscripții, iar Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale  Suceava a predat telefoanele mobile pentru președinți și locțiitori. De asemenea, Direcția Județeană Suceava a Autorității Electorale Permanente AEP a predat user-ul  și parola pentru accesarea Registrului electoral.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava