Concert pascal
MOPAN Suceava

Vă mai aduceți aminte de cei patru frumușei de la trupa AXXA, care făceau furori în urmă cu 20 de ani?! Dinu Maxer a dat vestea cea mare: trupa e pe punctul să se reunească! Băieții s-au întâlnit, zilele trecute, și au făcut o ședință, în care au pus la cale marea reîntoarcere pe scenă. Au făcut și o fotografie împreună! Surpriză mare, însă! Cei patru Don-Juani de altădată, după care suspinau fetele, sunt aproape de nerecunoscut, căci anii au trecut peste ei, notează click.ro.

Dinu Maxer (49 de ani) a purtat negocieri intense, încă de la începutul anului, ca să reunească trupa AXXA! Și, deși era circumspect atunci că va reuși să-i strângă pe toți membrii trupei răspândiți care încotro la un loc, iată că Dinu a reușit imposibilul, chiar zilele trecute.

„Ne-am întâlnit dupa 20 de ani, toți deoadată, și am făcut o sesiune de brainstorming. Deocamdată , nimic mai mult! Vedem ce se va întâmpla mai încolo!” , a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!, după întâlnirea cu ceilalți trei colegi ai săi.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/axxa-s-a-reunit-dupa-20-de-ani-incredibil-cum-2252847.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava