Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce instanța a dispus, printr-o nouă hotărâre judecătorească, ca cei doi foști soți să se împace de dragul copiilor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă mai rău ca niciodată! Cei doi au dezgropat securea războiului și au reînceput scandalul cu injurii și amenințări de ambele părți, în direct la “Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Bahmu și Prigoană s-au certat în direct în emisiunea “Xtra Night Show”, la fel cum o făceau pe vremuri. Adriana Bahmuțeanu susține că fostul ei soț va fi pedepsit penal dacă nu va respecta hotărârea judecătorească. “La tribunal i-am zis bună ziua și nici nu m-a bagat în seamă. Probabil a rămas blocat în furie. Are o supărare mare pe mine pentru că l-am părăsit. Cum să-l părăsească pe el o pârlită ca mine, ziarista lui pește!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la “Xtra Night Show”.

Silviu Prigoană și-a acuzat fosta soție că ar fi fost violentă cu cei doi minori și că i-ar fi denigrat în public, potrivit sursei citate. ”Eu am renunțat la copii în scris, la tutelă. Eu am plătit pensia alimentară zilnic. Cum dracu s-a întâmplat că au parașutat la mine acasă! Și după trei ani, instanța m-a obligat să țin copiii pentru că erau bătuți, umiliți. Ea a bătut copilul cu cureaua și l-a legat! Are dosar penal că ea nu a plătit pensia alimentară! De ce i-ai trimis la mine pe copii? Nu ești mamă dacă îți denigrezi copilul! Eu am renunțat la copii să nu fie circ și balamuc, să crească in liniște!”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bahmuteanu-si-prigoana-se-cearta-din-nou-pe-copii-nu-poate-sa-treaca-peste-faptul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava