• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
 • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, i-a atacat extrem de dur pe foştii parteneri de guvernare de la PSD. Prezent alături de preşedintele PNL Crin Antonescu la o întâlnire cu liberalii din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu a acuzat PSD că se foloseşte de simboluri ale judeţului Suceava în campania electorală pentru Parlamentul European. Băişanu a făcut referire la afişele electorale ale PSD în care apare mănăsătirea Voroneţ. „Jos labele de pe credinţa ordodoxă şi de pe bisericile şi mănăstirile Bucovinei”, a fost mesajul lui Alexandru Băişanu pentru liderii PSD. Preşedintele PNL Suceava a arătat că PSD a ajuns unde este acum cu sprijinul liberalilor. „Liberalii au fost cei care au tras bărcuţa premierului şi l-am adus unde l-am adus”, a spus Băişanu.
Pe de altă parte, el i-a transmis liderului PNL că trebuie să câştige alegerile pentru preşedinţia României, iar liberalii suceveni îl vor sprijini în acest demers.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Oaie si ai sai

  Inteleg ca la marele bal al ratatilor s-a mai spus ceva:
  „Crin Antonescu a subliniat că numele viitorului premier al României este uşor de ţinut minte deoarece este nemţesc, Klaus Werner Iohannis…”

  La mine-n sat era unu’,asa, mai prost,pazea oile si-si canta din fluier,deoarece inca nu se inventasera iPod-urile…
  Din cand in cand,cate unul mai negru-n ceru’ gurii ii spunea,cu titlu de denunt: „..fii atent,era vorba sa te puna primar (sau prim-secretar,sau sef de post,sau ce se nimerea…) dar a fost contra cutare… A zis ca esti un prostanac,ca daca te pune pe tine primar nu o sa mai dea vacile lapte !”
  „Ei! facea,pierit si livid,necajitul… Am stiut eu,mi-au mai spus si altii… Da’ lasa ca dau eu cu crucea peste el!”
  Si chiar asa facea,acel Cutare care nu stia nimic nici cu partea din dos a kurului se trezea cu un sac de ocari si sudalmi,la prima intalnire…
  Ceea ce provoca un amuzament corespunzator,pana la urmatoarea propunere de primar…
  Asa si cu Iohannis… Va fi el presedinte sau premier cam pe cand va fi si Antonescu premier sau presedinte,adica niciodata…Din cand in cand este scos la interval si mermelit,prostit,apoi – dupa ce se limpezesc lucrurile – asteapta urmatoarea runda…
  Jenant mai este si altceva – cat de usor „importa” liberalii momeli de pe la alte partide sau servicii,este o lista asa lunga… Iar daca este vreunul dintre ei,cum ar fi Tariceanu,liberal pur-sange, fac cumva sa scape de el.. Asa au facut rost de demolatorii Valeriu Stoica,Stolojan,Melescanu,Petre Roman,Stanisoara,Frunzaverde,Iohannis…
  Are grija basescu sa raporteze de executare pana la finele ultimului sau mandat !

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava