Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga planetă, iar oamenii sunt nevoiţi să respecte reguli stricte pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş. Vedetele de peste Ocean şi nu numai sunt izolate în locuinţele luxoase de milioane de dolari şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor putea să revină la viaţa normală. Din păcate este incert momentul în care acest lucru va fi posibil şi nu le rămâne decât să se plimbe în jurul locuinţei, luând măsurile de protecţie necesare. Click! arată cum au fost surprinşi câţiva dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Chiar dacă sunt captivi în locuințe imense, doatate cu tehnologie de ultimă oră, piscine sau chiar terenuri de tenis, actorii par să se fi săturat de restricții. Așadar, s-au înarmat cu măști de protecție și au părăsit casa pentru a face sport și a se menține în formă. Acesta este și cazul unora dintre cei mai atrăgători bărbați din cetatea filmului, trecuți de prima tinerețe. Antonio Banderas, Colin Farrell și Hugh Jackman au fost surprinși de fotoreporteri echipați în haine sport și pregătiți să lupte cu caloriile. Carantina nu a avut un efect negativ asupra lor, cei trei actori par să fi găsit elixirul tinereții și având aceeași energie debordantă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/barbatii-fatali-de-la-hollywood-au-ramas-sexy-chiar-si-izolare-uite-cum-se-mentin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava