Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt celebri, plini de bani şi au toată lumea la picioare! Însă ce îi face să fie bărbaţi de nota 10 ţine mai mult de viaţa lor personală şi de felul lor de a fi. Colin Farrell (45 de ani), Alec Baldwin (63 de ani) şi Ewan McGregor (50 de ani) sunt apreciaţi atât de bărbaţi, cât şi de femei, notează click.ro.

Bărbatul de casă. Ewan McGregor a devenit tătic de băiat la 50 de ani. Actorul a postat ieri o fotografie cu tânăra lui parteneră Mary Winstead (36 de ani) care ţine la piept un bebeluş abia născut. Ei sunt cuplaţi din 2017. Ewan are cinci copii, iar fiicele mai mari, Clara (25 de ani) şi Esther (19 ani), i-au felicitat pe tinerii părinţi ai micuţului Laurie. Ewan e cel mai ”de casă bărbat de la Hollywood”, fiind un exemplu în acest sens. El a fost însurat 22 de ani cu Eve Mavrakis, de care s-a îndrăgostit în 1995 şi care i le-a dăruit pe Clara şi Esther, dar şi pe Jamyan (20 de ani) şi pe Anouk (10 ani).

Tatăl perfect. Alec Baldwin este la 63 de ani un tată multilateral dezvoltat. Recent, actorul a postat o fotografie în care apare pregătit să cureţe piscina de la vila lui din Hamptons, New York, pentru cei mici. Când ai şase copii în casă, adică pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni, şi un bebe de nici două luni, viaţa este extrem de complicată, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/barbatii-de-nota-10-de-la-hollywood

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava