Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Loghin putea concura lesne, în tinerețe, la un concurs de Miss, fiind de o frumusețe răpitoare. După cum era și firesc, mulți bărbați cu nume sonore i-au dat târcoale, printre ei numărându-se chiar și chipeșul Florin Piersic. Click! vă spune amănunte despre viața amoroasă a marei artiste, care azi, 19 februarie, a împlinit vârsta de 81 de ani.

Irina Loghin a împlinit azi, 19 februarie, vârsta de 81 de ani, însă continuă să arate impecabil cu ajutorul sportului și al tratamentelor cosmetice, majoritatea naturiste. Dacă e să dăm timpul înapoi, vă spunem că marea artistă de muzică populară făcea ravagii printre artiști, cu frumusețea ei. Până și Florin Piersic, mare Don Juan, la acea vreme, a fost îndrăgostit-lulea de artistă.

”Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a mărturisit el, într-un interviu tv, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-implinit-79-de-ani-iata-cati-barbati-i-au-cazut-la-picioare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava