Concert pascal
MOPAN Suceava

Bărbatul din Putna care la finalul săptămânii trecute şi-a înjunghiat fiicele gemene a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit unui comunicat de presă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a inculpatului CIORNEI VASILE, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de violenţă în familie.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 27 septembrie 2015, în jurul orei 19:30, VASILE CIORNEI s-a deplasat la casa în care locuiau cele două fiice în vârstă de 15 ani, şi, în timp ce se afla în curte, pe fondul unui incident anterior, inculpatul a lovit-o pe C.M.V. cu un cuţit. Alarmată de strigătele surorii sale, C.I.N. a ieşit în curte, moment în care bărbatul a lovit-o şi pe aceasta cu un cuţit. „Atât C.M.V., cât şi C.I.N. au prezentat leziuni în zone vitale, produse prin lovire repetată cu un cuţit, care au necesitat pentru vindecare 18 – 19 zile de îngrijiri medicale, leziuni care nu au pus viaţa victimelor în primejdie. Fapta inculpatului, constând în exercitarea unor acte de violenţă în zone vitale, cu un cuţit (instrument apt a produce leziuni grave sau chiar decesul unei persoane) asupra fiicelor sale minore, cu consecinţa producerii unor leziuni grave acestora, întregeşte conţinutul constitutiv al infracţiunii de tentativă la violenţă în familie – infracţiune de tentativă la omor calificat cu subiect activ special”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În cursul zilei de vineri, Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Vasile Ciornei pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava