Concert pascal
MOPAN Suceava

Paul Ciuci (64 ani), actualul solist de la ”Compact”, are mari emoţii, căci foştii lui colegi sunt la un pas să câştige definitiv toate drepturile asupra numelui trupei. Procesul se află pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde Paul a contestat decizia. Fiul lui Leo Iorga, solistul care figura în acest proces încâlcit ca martor, a povestit reporterilor Click! despre drama trăită de tatăl lui, pe plan muzical.

În septembrie 2017, Paul Ciuci a cerut în instanţă ca foştii săi colegi de trupă să nu mai folosească titulatura mărcii ”Compact”, în spectacolele lor, în condiţiile în care el deţine acest nume. Iată însă că instanţa Curţii de Apel Bucureşti le-a dat dreptate foştilor săi colegi, Paul fiind chiar şi bun de plată.

El trebuie să achite 6.664 lei cu titlul de cheltuieli de judecată membrilor trupei ”Compact B”, respectiv lui Adrian Ordean, Leluţ Vasilescu şi lui Costi Cămărăşanu, întrucât pierduse şi la apelul anterior, plus alţi 10.110 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată”. Victoria a fost anunţată, conform sursei citate, pe conturile sociale, chiar de Adi Ordean (65 de ani): ”Îmi pare bine şi îmi pare rău. Bine că s-a terminat. Îmi pare rău că Leo nu se mai poate bucura împreună cu noi”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-batalie-pe-numele-trupei-compact-si-dupa-moartea-lui-leo-iorga

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava