Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragostea nu are vârstă, nici reguli, nu e predictibilă, nu poate fi controlată. Confirmă acest lucru Bebe Cotimanis, care de aproape 3 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă. Totul a început în timpul repetițiilor unei piese parcă predestinate: „Romeo și Julieta”. „Ne-am văzut și asta a fost”, spun cei doi actori, potrivit click.ro.

„Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”. Cei doi spun că parcă forțe nevăzute i-au adus împreună. „Eu am zis că mi-a trimis-o mama din cer. Ea zicea că tatăl ei m-a trimis.”, a spus, potrivit sursei citate, actorul, care a fost căsătorit religios cu Florina Mărcuță, șefa unei școli de machiaj din București, la care a renunțat la începutul anului 2018 și s-a mutat la Pitești, unde locuiește cu iubita.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bebe-cotimanis-povesteste-cum-s-indragostit-de-iulia-dumitru-respiram-mai-greu-cand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava