Concert pascal
MOPAN Suceava

Ben Stiller a mărturisit că momentul în care l-a întrebat pe socrul său dacă se poate căsători cu fata lui a fost exact ca în ‘Meet the Parents’, potrivit contactmusic.com.

În ‘Meet the Parents’, Stiller îl interpretează pe Greg Focker, un asistent medical evreu, care plănuiește să o ceară de nevastă pe iubita sa, Pam, chiar în timpul week-end-ului petrecut pentru prima dată la părinții acesteia. Din pacate pentru Greg, tătal lui Pam este Jack, un fost agent CIA, care nu prea-l place și care face tot posibilul să-l punî în situatii jenante. Actorul și regizorul, care s-a căsătorit cu Christine Taylor în urmă cu 15 ani, a spus că momentul în care s-a prezentat în fața socrului său pentru a-i cere permisiunea de a se însura cu fata lui, a fost exact ca în filmul din 2000.

El a spus editorilor revistei Parade, potrivit sursei citate: ”A fost exact ca în ‘Meet the Parents’ și în viața reală, pentru că tatăl lui Christine este un tip care te intimidează, un tip care deține o companie de securitate; acum suntem prieteni buni, dar cândva mă aflam în camera de înregistrări de la subsol spunând: ‘Îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu fata dumneavoastră’. Este un bărbat care vorbește puțin, dar a fost foarte primitor. Am fost mai emoționat când i-am cerut lui permisiunea, decât atunci când am cerut-o pe ea.”

Ben Stiller, 48, și Christine Taylor, 42, s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și au împreună doi copii, Ella, în vârstă de 11 ani, și Quinlin, în vârstă de opt ani.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava