Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Ben Stiller a mărturisit că momentul în care l-a întrebat pe socrul său dacă se poate căsători cu fata lui a fost exact ca în ‘Meet the Parents’, potrivit contactmusic.com.

În ‘Meet the Parents’, Stiller îl interpretează pe Greg Focker, un asistent medical evreu, care plănuiește să o ceară de nevastă pe iubita sa, Pam, chiar în timpul week-end-ului petrecut pentru prima dată la părinții acesteia. Din pacate pentru Greg, tătal lui Pam este Jack, un fost agent CIA, care nu prea-l place și care face tot posibilul să-l punî în situatii jenante. Actorul și regizorul, care s-a căsătorit cu Christine Taylor în urmă cu 15 ani, a spus că momentul în care s-a prezentat în fața socrului său pentru a-i cere permisiunea de a se însura cu fata lui, a fost exact ca în filmul din 2000.

El a spus editorilor revistei Parade, potrivit sursei citate: ”A fost exact ca în ‘Meet the Parents’ și în viața reală, pentru că tatăl lui Christine este un tip care te intimidează, un tip care deține o companie de securitate; acum suntem prieteni buni, dar cândva mă aflam în camera de înregistrări de la subsol spunând: ‘Îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu fata dumneavoastră’. Este un bărbat care vorbește puțin, dar a fost foarte primitor. Am fost mai emoționat când i-am cerut lui permisiunea, decât atunci când am cerut-o pe ea.”

Ben Stiller, 48, și Christine Taylor, 42, s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și au împreună doi copii, Ella, în vârstă de 11 ani, și Quinlin, în vârstă de opt ani.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava