Concert pascal
MOPAN Suceava

Beyonce a plătit 140,000 de dolari pentru luna de miere a surorii sale, Solange Knowles.
Autoarea hit-ului ‘Crazy In Love’ s-a oferit să plătească nota de plată pentru luxoasa lună de miere pe care a petrecut-o sora ei împreună cu Alan Ferguson, în Trancoso, Brazilia, pentru a pune punct, într-un fel, scandalului care a avut loc între Solange și Jay-Z, soțul cântăreței, la începutul acestui an, potrivit contactmusic.com.

O sursă a spus pentru revista Heat, conform sursei citate: „De asemenea, Beyonce i-a făcut cadou lui Solange bilete de călătorie la clasa I, i-a închiriat un vapor pe durata vacanței și le-a pre-comandat meniuri speciale. Ăsta a fost modul ei de a spune ‘Îmi pare rău’ după toate certurile care au avut loc între Jay și Solange. Și, bineînțeles, a făcut-o pentru că este foarte fericită că sora ei s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale. Își dorește ca întreaga familie să fie fericită.”

Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, s-a căsătorit, pe 16 noiembrie, la New Orleans, cu regizorul Alan Ferguson, în cadrul unei ceremonii la care au asistat 200 de prieteni şi membri ai familiei, toţi îmbrăcaţi în alb. Ceremonia a avut loc în clădirea veche de 167 de ani Marigny Opera House, iar cei doi miri au sosit pe biciclete albe, cea a miresei având în faţă un coş în care era un buchet de flori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava