Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei doi artiști – care se află în această perioadă în plin turneu, ‘On The Run’ – se pare că sunt în căutarea unei modalități de a se despărți fără a divorța, la sfârșitul turneului, în decembrie, și deja au renunțat să mai poarte verighetele, informează contactmusic.com.
„Nu mai poartă verighetele, dacă ați observat. Caută o modalitate de a se despărți fără a divorța… Acesta este un turneu uriaș și deja au primit majoritatea banilor de la cei mai importanți sponsori.”, a dezvăluit o sursă pentru The New York Post.

Aceeași sursă a adăugat că acesta va fi ultimul turneu pentru Jay Z, 44, și Beyonce, 32, după ce consilierul în probleme de mariaj nu a reușit să-i ajute să-și readucă relația la normal.
Mai mult, se crede că cei doi – care au împreună o fetiță de doi ani, Blue Ivy – au făcut un copil împreună, pentru că s-au gândit că acest lucru îi va apropia din nou, lucru care nu s-a întâmplat.
„Au făcut clasica greșeală de a se gândi că un copil va schimba totul și va reaprinde focul dintre ei, dar nu s-a întâmplat așa.”, a adăugat sursa, potrivit ContactMusic.

La scurt timp, a apărut și o declarație oficială a celor două vedete: „Fiecare familie are probleme, iar noi nu suntem diferiți. Ne iubim și, mai important ca orice, suntem o familie.”

 

Beyonce și Jay Z vor să se despartă!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava