MOPAN Suceava

Demax, cel mai mare magazin online din judeţul Suceava, fondat în Rădăuţi, organizează anul acesta cea mai mare campanie de Black Friday din istoria companiei, oferind preţuri extrem de reduse şi, în mod special, transport gratuit în tot judeţul Suceava. Demax comercializează o gamă variată de produse electronice şi electrocasnice, de la cele de uz casnic până la cele de îngrijire personală şi aparate de climatizare şi confort. A fost lansat pe piaţă în anul 2012, apropiindu-se în acest an de o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

„Anul acesta vom organiza cea mai mare campanie de Black Friday de până acum. Mă aştept la rezultate extrem de bune ţinând cont de creşterea pieţei de online cu aproximativ 19% faţă de anul trecut. Clienţii vor beneficia de oferte deosebite şi, pentru că sunt un patriot convins, m-am gândit să fac o surpriză plăcută bucovinenilor prin transport gratuit în tot judeţul Suceava – ofertă valabilă în perioada promoţiei Black Friday”

spune Vasile Bîzgan, proprietarul firmei Demax. Magazinul său este cel mai mare magazin online din judeţul Suceava şi se află în top 10 la nivel naţional pe piaţa de electronice şi electrocasnice, fiind în continuă dezvoltare.

Toţi am auzit măcar o dată de fenomenul Black Friday care este o sărbătoare americană ce deschide sezonul de cumpărături pentru Crăciun. Această sărbătoare a fost adaptată şi în România, începând cu anul 2012, şi a devenit extrem de populară. „Vinerea Neagră” reprezintă prilejul prin care marile magazine practică cele mai mari reduceri din an. Black Friday se caracterizează prin oferte incredibile; dacă în restul anului reducerile de peste 50% sunt o raritate, acum putem beneficia şi de reduceri de 60% sau chiar 70%. Tocmai de aceea, clienţii s-au obişnuit să strângă bani încă din timpul verii pentru a exploata această oportunitate.

În acest an, Black Friday va avea loc în data de 18 noiembrie, începând cu ora 00:00, şi va dura până duminică noapte, pentru ca toată lumea să beneficieze de timp pentru a alege produsele dorite.

„Vom avea reduceri de până la 60% la gama de aparate frigorifice, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aparate pentru gătit, televizoare, electrocasnice mici, aparate pentru îngrijire personală şi toată gama de aparate pentru bucătărie. Un preţ mic nu trebuie să fie mereu o înşelătorie, atât timp cât site-ul şi magazinul de unde cumpărăm sunt de încredere”

mai declară Vasile Bîzgan.

Campania Demax de Black Friday este un eveniment ce merită aşteptat şi mai ales de care merită să profitaţi din plin.

Vineri, 18 noiembrie 2016, Demax dă startul la cumpărături, deoarece Black Friday devine o tradiţie din ce în ce mai puternică, cu reduceri dominante la produsele electronice şi electrocasnice.

Black Friday în Bucovina prin Demax, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava