• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ești pasionat de modă și de cumpărături cu discounturi semnificative? La Iulius Mall Suceava se pregătește Black Weekend, un maraton de trei zile cu oferte de până la 70% pentru sesiunile de shopping la brandurile tale preferate.

Nu-ți face alte planuri pentru acest sfârșit de săptămână! De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, la Iulius Mall Suceava este Black Weekend. Dacă îți dorești o ținută în tendințe, pantofii care te-au cucerit de la prima vedere, parfumul pe care îl adori sau o bijuterie mult visată, le vei găsi pe toate la Iulius Mall Suceava, la prețuri mai mici, în cel mai așteptat moment pentru cumpărături.

Vrei să știi primul ce oferte vei găsi în periplul tău prin magazine? Urmărește pagina de Facebook Iulius Mall Suceava pentru a afla noutățile Black Weekend! Îți spunem că vei avea prilejul de a-ți completa garderoba cu piese vestimentare și încălțăminte cu discounturi substanțiale, astfel că vei putea alege mai multe articole în ton cu stilul tău. În magazinele dedicate copiilor, promoțiile vor ajunge până la 70%, iar articolele sportive vor fi la oferte de până la 50%. Vești bune sunt și pentru cei pasionați de bijuterii și accesorii, care își vor putea adăuga colecțiilor piese în trend, cu prețuri înjumătățite. Și la cosmetice vor fi promoții ispititoare. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, atunci vei găsi la Iulius Mall Suceava la prețuri avantajoase.

Nu uita! În perioada 24 – 26 noiembrie, te așteptăm cu promoții de până la 70%, la Black Weekend, în Iulius Mall Suceava.

Black weekend, cu promoții de până la 70%, la Iulius Mall Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava