Concert pascal
MOPAN Suceava

Blake Lively s-a plictisit de actorie, motiv pentru care își lansează propriul site de lifestyle, informează showbizspy.com. Starul din ‘Gossip Girl’ a vorbit despre noul proiect în cadrul unui interviu acordat revistei New York Magazine.

”Nu știu dacă este un site de lifestyle. Am vorbit foarte vag despre acest lucru. Din acest motiv, toată lumea și-a dat cu părerea.”, a spus actrița, potrivit sursei citate.

”Încă nu știu sigur. Creez un brand de care am simțit că am nevoie. Am jucat atât de mult în acest serial (Gossip Girl), încât am simțit nevoia să iau o pauză de la actorie, pentru că, într-un fel, mi-a pierit entuziasmul pe care-l aveam la început. Totuși, plăcerea de a juca nu mi-am pierdut-o niciodată. Pur și simplu am simțit că nu am atât de multe de oferit. Mi-am dorit să explorez alte pasiuni. La început, nu am știut ce vreau să fac. (…) Încă nu sunt foarte clară, în mod intenționat. Dar sunt foarte, foarte încântată. Atunci când se va lansa, proiectul va avea în spate doi ani de muncă. Deci, este vorba despre mult timp, energie, eforturi, resurse și muncă alături de oameni minunați.”, a adăugat Blake Lively.

Actrița a continuat, motivându-și, într-un fel, alegerea de a lansa un site: ”Cred că Goop este uluitor. De Pinterest sunt obsedată. Etsy nu este un site de lifestyle, dar este minunat ceea ce au făcut acolo. Dar cred că toate blogurile sunt frumoase. Nu au nevoie de o companie uriașă în spatele lor. Poți fi un simplu fan al modei, artei, sau un fal al tuturor lucrurilor. Sunt o mulțime de bloguri pe care îmi place să le urmăresc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava