Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de joi, la ora 10.25, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zamostea, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare pe raza acestei comune, pe drumul județean D.J. 291A, au observat un autoturism care circula haotic și se îndrepta către drumul comunal 36 E de pe raza satului Zamostea.  Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase, șoferul refuzând să oprească și încercând să mărească viteza de deplasare pentru a scăpa. După urmărirea autoturismului, polițiștii au reușit să se poziționeze cu autospeciala astfel încât să blocheze continuarea deplasării vehiculului, acesta fiind blocat în zona de acces a unui imobil. Imediat polițiștii au coborât din autospecială și au reușit extragerea în siguranță a șoferului urmărit, acesta fiind un bărbat de 56 ani, cu domiciliul în orașul Siret, dar care locuiește fără forme legale în sat Zamostea.

Având în vedere că emana halenă alcoolică și avea un comportament specific unei persoane ce a consumat băuturi alcoolice, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Boli Cronice Siret, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava