Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00:35, polițiștii din cadrul SPR 12 Preutești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare și desfășurau activități de control trafic pe raza localității Leucușești, comuna Preutești, au efectuat un semnal de oprire regulamentar unui autoturism care circula pe drumul comunal Leucușești, din direcția Fălticeni spre sat Leucușești. Șoferul nu s-a conformat, continuîndu-și deplsarea și observând semnalul polițiștilor, de la volanul autoturismului a coborât un bărbat care a început să fugă pe un teren arabil. Acesta a fost urmărit în alergare, pedestru de către polițiștii echipajului și după ce a fost urmărit circa 200 m a fost prins, imobilizat și încătușat de către polițiști.

Procedând la legitimarea conducătorului auto s-a constatat că acesta este un bărbat din satul Leucușești, posesor al unui permis de conducere valabil.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge și pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Cod Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava