Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat că România a oferit un sprijin important Repubicii Moldova pentru a avea grijă de refugiații din Ucraina. „Ceea ce se întâmplă de aproape o lună la granițele țării noastre, ne face martorii unor evenimente care cer deopotrivă solidaritate, implicare și acțiune din partea fiecăruia dintre noi.

Războiul din Ucraina crează adevărate drame, însă, în același timp ne oferă și lecții de compasiune și omenie”, a spus Gheorgheiu. El a arătat că România a oferit 72 de tone de produse alimentare și bunuri de primă necesitate pentru refugiații ucraineni, iar ajutorul umanitar a fost completat de sute de mii de tone de combustibil.

„Refugiații din Ucraina găsesc suport imediat, adăpost sigur și produse de primă necesitate pe teritoriul Republicii Moldova. Eforturile autorităților și ale cetățenilor Republicii Moldova sunt susținute de statele membre ale Uniunii Europene.

Prin gesturile făcute, atât de autorități cât și de societatea civilă, sperăm să aducem speranță și puțină liniște în viața acestor oameni loviți pe nedrept de un război nemilos”, a încheiat Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava