Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a analizat, astăzi, propunerea Direcției de Sănătate Publică Suceava în contextul necesității desemnării unor noi spitale sau sectoare suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți ai virusului SARV-COV-2. Prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, a arătat că în urma discuțiilor purtate în cadrul ședințelor comitetului județean anterioare și a solicitărilor managerului Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Alexandru Calancea, în condiţiile creşterii numărului de pacienți diagnosticați cu Covid-19 în județul Suceava, a fost înaintată propunerea Direcției de Sănătate Publică Suceava către Ministerul Sănătății, privind suplimentarea unităților medicale suport covid la nivelul județului.

Prefectul a spus că lista de spitale suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul SARS-COV-2, realizată de către D.S.P. Suceava cuprinde un număr de 57 paturi la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, 35 paturi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, 30 paturi la Spitalul Municipal Vatra Dornei și 30 paturi la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret.

De asemenea, reprezentanții D.S.P. Suceava au precizat că pentru aceste unități spitalicești s-a avut în vedere asigurarea circuitelor separate pentru pacienții suspecți cu virusul SARS-COV-2 până la confirmarea prin testare, precum și posibilitatea tratării formelor ușoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava