Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cătălin Botezatu (57 de ani) a deschis Cutia Pandorei și a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Designerul a dezvăluit că are doi copii, rezultați din relațiile cu femeile care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului, notează click.ro.

Designerul Cătălin Botezatu a răbufnit mai abitir ca niciodată atunci când una dintre fanele sale au comentat, recent, pe Internet făcând aluzii la orientarea sexuală a designerului.

Botezatu postase o serie de poze în compania Crinei Abrudan, realizate la Dubai, iar acestea au stârnit dezaprobarea și dezgustul unei fane.

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață….”, a fost comentariul internautei, care l-a scos efectiv din pepeni pe designer.

Acesta i-a replicat tăios fanei, precizând că are doi copii proveniți din relațiile cu femeile din viața lui.

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva(un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați! Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic!”, a fost parte din răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu fanei care i-a pus la îndolială orientarea sexuală, pe pagina lui de socializare, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/botezatu-a-luat-foc-a-spus-adevarul-despre-2332094.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava