Concert pascal
MOPAN Suceava

Pugilista suceveană Lăcrămioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după ce s-a calificat în semifinale. Sportiva din Suceava a fost descoperită și promovată de regretatul antrenor Doru Iftime.

Alături de ea şi Claudia Nechita şi-au asigurat medalii la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după ce s-au calificat în semifinale.

Perijoc, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, a învins-o la puncte pe Olena Savchuk (Italia), cu 5-0, iar în semifinalele cat. 54 o va înfrunta pe irlandeza Fay Niamh, în data de 25 aprilie.

Claudia Nechita a trecut de franţuzoaica Sthelyne Grosy, tot la puncte (5-0), în sferturile cat. 57 kg, urmând să boxeze în semifinale cu bulgăroaica Svetlana Kamenova Staneva, pe 25 aprilie.

Alina Alexandra Creţu a cedat la puncte (0-5) în faţa bulgăroaicei Aslahan Sezgin Mehmedova, în sferturile cat. 63 kg.

În limitele cat. 66 kg, Loredana Andreea Marin a cedat fără drept de apel în sfertul de finală cu turcoaica Buşenaz Surmeneli.

Mihaela Bădescu care a debutat direct în sferturile cat. 50 kg, a pierdut în urma probei video (bout review) meciul cu sportiva armeană Anuş Grigorian.

Crinuţa Andra Nicoleta Sebe nu s-a prezentat la meciul din sferturile cat. 70 kg pe care trebuia să îl dispute cu o pugilistă din Armenia, Ani Hovsepian.

La masculin, Robert Eusebiu Jitaru va urca în ring pe 24 aprilie, în sferturile de finală ale categoriei 63,5 kg, contra maghiarului Richard Kovacs.

România participă cu o delegaţie de 11 pugilişti, cinci la masculin şi şase la feminin, la ediţia 2024 a Campionatelor Europene de box pentru seniori de la Belgrad, în perioada 18-28 aprilie.

Cosmin Gîrleanu (cat. 51 kg), Marcel Nistreanu (cat. 71 kg), Alexandru Buleu (cat. 75 kg) şi Paul Andrei Arădoaie (cat. 86 kg) au fost eliminaţi. Boxerii români sunt însoţiţi de antrenorul principal Dumitru Dorobanţu şi de antrenorii secunzi Valentin Vrânceanu şi Traian Georgia.

Sportivele din lotul naţional sunt pregătite de Adrian Lăcătuş – antrenor principal – şi Mihaela Lăcătuş – antrenor secund.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava